2015. október 28., szerda

EL A KEZEKKEL AZ ARACSI PUSZTATEMPLOMTÓL!


Az MPSZ közleménye



Hitvány férgek, akik magukat magyarnak merik nevezni, újfent eladtak egy darab magyarságot, egy darabot a magyarok múltjából, a magyar földből.
Ilyenek azok is, akik az un. műemlékvédelemben kontárkodnak Újvidéken.


Villámcsapásként ért bennünket a hír, amely arról tudósít, hogy a magát
  – mint tapasztalhattuk teljességgel érdemtelenül –

Tartományi Műemlékvédelmi Intézetnek nevező szerb soviniszta
képződmény munkatársai eltávolították a felszentelt magyar katólikus
keresztet, kopjafákat az Aracsi Pusztatemplom közeléből.


Vajon, miért nem azt a katolikus műemlék templomot igyekeznek megmenteni, restaurálni, amelyiket bontásra ítélt Dr. Németh László püspök a bánáti végeken?


Most aztán elég volt!
A szerb nemzeti hazudozás, és a magyar janicsárok árulása elérte az tűréshatárt.

Kérdezzük, hogy hol vannak most a magyar szavazók által felkent „nemzeti papok”?
Hol van a VMSZ, az MNT, a FIDESZ, a kereszténydemokraták felemelt szava? Hol van azok tiltakozása, megbánása, akik egekig dicsérték a saját diplomáciájuk sikereit, hol van azok kemény fellépése, akiket hatalomba emelt, a bizalmával tüntetett ki a magyarság? Értik-e ezek az emberek, hogy mit jelent az, hogy a hatalommal személyes kockázatvállalás, felelősség is jár?

Most mondják el nekünk, hogy minek alapján merik azt állítani, hogy megtörtént a szerb-magyar megbékélés. Kérdezzük a VMSZ-t, az MNT-t, Orbán Viktort, Áder Jánost, Szijjártó Pétert, Pásztor Istvánt, Dr. Korhecz Tamást, mgr. Hajnal Jenőt - akik mind teljes mellszélességgel hirdetik a „csodás nagy megbékélést” –, hogy hogyan illik bele ez a most elkövetett borzalom a megbékélés eszköztárába.
Vajon ez a rabszolga, janicsár, padlórongy viselkedés, lenne a magyar megbékélés eszköze? Volt képük azt állítani, hogy Szerbiában minden rendben van a magyarokkal?
Tudjuk, választ nem kapunk, önökre nem számíthatunk. Elárulnak bennünket.

Szerbiának pedig tudnia kell, hogy a Délvidék nem szerb föld. Tehetnek itt bármit, eldózelhetik az összes többezer éves magyar emlékeket, kiürithetik a magyar iskolákat, elzavarhatnak minden magyart, ez a föld akkor is a Magyar Szent Korona tulajdona marad, és Önök, szerbek, Szerbia – ha igy viselkednek –, csak megszállók maradhatnak. Csak erőszakkal birtokolhatják a Délvidéket, amint látjuk, a „demokratikus” Európa szó nélkül elnéz. Egyelőre.

A Magyar Polgári Szövetség összmagyar összefogásra szólítja fel a délvidéki, és minden magyar, vagy más nemzetek őszinte, gondolkodó emberét.
Árasszuk el tiltakozó levelekkel a szerb kormányt, a semmittevő (VMSZ, FIDESZ, DP …) , vagy akár ellenséges hatalmi pártokat (HALADÓK, SZOCIALISTÁK) , a haszontalan MNT-t. Gyűjtsünk aláírásokat, szavazzunk a gyalázat ellen.

Tiltakozzunk egy emberként!

A Magyar Polgári Szövetség nevében,
Rácz Szabó László, elnök
------------------------------------------------

http://delhir.info/cimlap/kiemelt-hirek/47302-2015-10-27-21-3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése