2015. augusztus 7., péntek

BÓDIS GÁBOR: TOTYOGÓS PÁRTSZAKADÁS


Persze, azért csoda történhet, ha a mostaniak közül valaki fennakad a kerítésen.
Kénytelenek vagyunk csak a Vajdaság Ma tudósítására támaszkodni, amikor a VMSZ (Vajdasági Magyar Szövetség) belső (csendesedő) viharairól számolunk be. A Vajma tudósítói szerint maga a leváltott alelnök, Varga László mondta el, hogy múlt kedden (!!!) már döntött a párt fegyelmi bizottsága, és kizárta őt a VMSZ-ből. De ez csak az első fokú ítélet, mert Varga fellebbezhet (ezt most éppen teszi) és a párt tanácsának kell meghoznia a végső elmarasztaló/felmentő döntést. Londoni fogadóirodák erre már nem tennének téteket, mert az esély 100 a nullához. Hacsak.

Magyar Mozgalom -- Oui pasaran!
Magyar Mozgalom — Oui pasaran!

Hacsak valaki nem feltételezi, hogy a tanács mélyen tisztelt tagjai feladnak minden anyagi érdekeltséget, valamint a következetességnek nevezett talpnyalást, és egyszeriben az igazság bajnokaiként leszavazzák a Pásztor famíliát. Soraik között Lovas Ildikóval. No pasaran! Vargának lakolnia kell. A legnagyobb bűne, hogy akkor, amikor Pásztor Kerítéspárti István és Pásztor Észak-Bácska Kocsmáinak Védőszentje Bálint a hazát védik (a kerítés tüskés oldaláról) és a Nemzet Vezetőjének utasítására a lóvét osztogatják (kizárólag nemzeti alapon), akkor ő ilyen pitiáner ügyekkel zaklatja a keményen dolgozó vajdmagyar kisemberek lelki világát. Pedig megmondta a kerítéses Pásztor, hogy a demokratikus eszközök már elavultak, jöhetnek a hatékonyabb módszerek. Azok is mindig szögesdróttal köszöntöttek ránk.
Most már könnyebben megy majd a dolog. A menekültekkel is, a Pannon még zavartalanabbul uszíthat immár nemcsak este, hanem reggel is, délben is. Minden kerítésre kiaggatott migráns gatya a vajdmagyarság elleni genocídium. Amit ez a bárgyú népség már nem sokáig tűr. Meg a gazdasági startégiának nevezett lenyúlás is mehet már mint a karikacsapás. Egy párt a belső ellenzéke nélkül igazán demokratikus.
Másrészt, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a rebellisek, jogászi csigalassúsággal, elszalasztották a belső pártrobbantás pillanatát. Ne legyen igazam, de pénz, paripa, Orbán és Vučić nélkül, nem kormányzati valamiként, kívülről ez nehezen fog menni. Még Magyar Mozgalomként is.
Persze, azért csoda történhet, ha a mostaniak közül valaki fennakad a kerítésen.

Bódis Gábor
2015. 8. 6.

http://maglocistac.rs/bodis-gabor-totyogos-partszakadas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése